Woensdag 6 januari organiseert de gemeente Langedijk een kerstbomeninzamelactie. De gemeente vraagt vooral de jeugd om hierbij te helpen. Voor iedere kerstboom krijgt de brenger 40 cent. De ingezamelde kerstbomen zullen vervolgens door de gemeente worden versnipperd.

Inwoners van Langedijk kunnen 6 januari op meerdere locaties terecht voor het inleveren van hun kerstboom. In Sint Pancras, Broek op Langedijk, Noord-Scharwoude en Oudkarspel kunnen kerstbomen ingeleverd worden van 13.30 tot 15.45 uur.

In Sint Pancras kan dat op het Beverplein bij de sporthal, in Broek op Langedijk aan de Schoener, in Noord-Scharwoude op het parkeerterrein Poldermolen en in Oudkarspel op de parkeerplaats aan de Zaagmolenweg. In Zuid-Scharwoude kunnen kerstbomen van 13.30 tot 15.30 uur ingeleverd worden op de gemeentewerf aan de Vroedschap 9.

Op de gemeentewerf aan de Vroedschap kunnen kerstbomen overigens al van 4 januari tot en met 9 januari tussen 8.30 en 14.00 uur ingeleverd worden . Verder is in verband met de kerstbomeninzameling op 6 januari de milieustraat geopend tot 15.30 uur. Ook hier wordt dan vanaf 13.30 uur voor iedere kerstboom 40 cent gegeven.

De gemeente vraagt inwoners om kerstbomen niet met het groente-, fruit en tuinafval in de groene rolemmer mee te geven. Volgens HVC, waar al het groene afval gecomposteerd wordt, geven ze veel problemen. Om die reden worden kerstbomen versnipperd en apart afgevoerd.

Pin It
Bekeken: 5712x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/