Zink mag dan straks naast hardhout wel één van de basismaterialen zijn, maar zinken kan het niet meer. Onder de nieuwe Libelle worden palen in de grond geslagen die er voor gaan zorgen dat, mocht er ooit wéér water naar binnen lopen, het restaurant niet verder dan die palen in het water kan zakken.

Het zou voor de hand liggen om het restaurant helemaal op palen te plaatsen, maar dat mag niet vanwege het bestemminsplan. Het wijzigen daarvan zou te veel gedoe opleveren en tijd kosten, vandaar dat voor deze 'workaround' is gekozen.

De gemeente heeft het ontwerp inmiddels goedgekeurd en als alles volgens plan verloopt wordt komend voorjaar met de bouw begonnen en komt ook de Chinese familie die voorheen het restaurant runde weer terug als uitbater. De 'oude' Libelle zonk in mei 2013, waarschijnlijk door sluipende lekkage in de betonnen bak.

Pin It
Bekeken: 7279x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/