Sint Pancras heeft een toch wat spannende aanloop naar het nieuwe jaar meegemaakt. Langs de Bovenweg ontstond door nog onbekende oorzaak een flink gat in een gasleiding. En dat het menens was bleek toen er veertien woningen werden ontruimd en de situatie naar GRIP-1 werd opgeschaald.

GRIP-1 betekent dat er een lokale commandopost wordt ingesteld die de inzet van alle aanwezige hulpdiensten coördineert. Ook burgemeester van Langedijk Hans Cornelisse kwam ter plaatse om zich over de situatie te laten inlichten. Daarnaast werd een NL Alert verstuurd met de mededeling dat er mogelijk gas in het regenwaterriool zat en het verzoek geen vuurwerk af te steken.

Ondertussen werkten mensen van Liander aan het dichten van het lek, en dat lukte rond kwart voor twaalf. Daarna waren er nog wel werkzaamheden rond het lek, maar kon iedereen weer naar huis en kon ook het verkeer er weer langs.

Pin It
Bekeken: 4342x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/