Zo'n 450 mensen zijn er op de nieuwjaarsduik op het strand van Luna terechtgekomen. De eerste dag van een nieuwjaar is inmiddels onlosmakelijk verbonden met de nieuwjaarsduiken die door het hele land heen georganiseerd worden. En ver hoef je daar dus niet voor te gaan. Vrijdag was het dan ook een drukte van belang op het Strand van Luna waar de warmste nieuwjaarsduik in de 9-jarige geschiedenis van de Waardse editie werd gehouden.

Aankomend jaar is er dus iets te vieren en wordt er iets bijzonders gedaan, zo vertelt organisator Joy Bulters. Eén deelnemer heeft zich alvast publiekelijk aangemeld en dat is burgemeester Han ter Heegde die het dit jaar nog droog hield en de deelnemers 'het water in floot'. Voor mensen die ook overwegen mee te doen: kopje onder is geen must, het parcours afleggen is voldoende om het predikaat 'bikkel' te verkrijgen. De jongste deelnemer van de 2015 editie was vijf jaar.

Pin It
Bekeken: 3881x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/