De winnaars van de Heerhugowaardse Jonge Heldenprijs van 2015 zijn Max Menachem (6) en Anne Channa Lengers (4). Ze kregen de prijs omdat ze erg hun best doen om de buurt schoon en netjes te houden. Max en Anne vinden het leuk om zwerfvuil op te ruimen. Bewapend met prikstokken en prullepakkers trekken ze er eens per week op uit om het afval te lijf te gaan.

Als ze op straat iets zien liggen, dan willen ze het graag in de dichtstbijzijnde afvalbak gooien. Daarnaast zamelen ze plastic doppen voor in stichting KiKa en moedigen ze vriendjes aan dit ook te doen. Voor elke kilo doppen ontvangt KiKa 20 eurocent. Zo dragen ze bij aan een schoner milieu en zetten ze zich in voor het goede doel.

De Heerhugowaardse Jonge Heldenprijs wordt elk jaar uitgereikt aan jongeren tot 18 jaar die zich inzetten voor de maatschappij. Met het uitreiken van de prijs wil de gemeente bevorderen dat jongeren meer vrijwilligerswerk doen. Kinderen die zich al op jonge leeftijd inzetten voor de samenleving, groeien op tot volwassenen die diezelfde houding hebben, zo is de gedachte.

Pin It
Bekeken: 4049x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/