Tijdens het nieuwjaarsontbijt van Nh1816 Verzekeringen keek directievoorzitter Lex Verëll terug op een uitdagend maar mooi 2014 met een stevige groei. Dankzij een recordaantal nieuwe verzekeringen werd de grens van € 200 miljoen nog geen vijf jaar na de mijlpaal van € 100 miljoen doorbroken. En dan was er nog de doop van de Nh1816 reddingsboot voor de KNRM door hare majesteit Máxima.

Het 200-jarig bestaan van Nh1816 is ook goed nieuws voor goede doelen en verenigingen. Het jubileum wordt tevens groots gevierd door een miljoen euro te doneren.

“Wij zijn meer dan een verzekeraar en tonen dat ook”, aldus Verëll. “Met onze Stichting goede doelen en met onze MVO-projecten maken we dingen mogelijk vanuit ons coöperatief dividend”, vertelt Verëll. Zowel verzekerden, medewerkers als het intermediair kunnen zelf initiatieven aandragen voor de Stichting Goede Doelen Nh1816.

Het nieuwjaarsontbijt op het kantoor aan de Dorpsstraat in Oudkarspel luidde was meteen de aftrap van het jubileumjaar. Tijdens het feestje trad Kim de Boer op, de uit de regio afkomstige zangeres die bekend werd als finaliste van The Voice of Hollland en haar hitsingle Change.

Pin It
Bekeken: 3117x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/