Donderdagmiddag rond 15:45 uur is een automobiliste op de Westerweg (N242), vanwege een inschattingsfout, in botsing gekomen met een vrachtwagen. De vrouw leek ongedeerd, maar vanwege haar zwangerschap is voor de zekerheid een ambulance opgeroepen.

De vrouw reed op de Westerweg en wilde de vrachtwagen die voor haar reed inhalen ter hoogte van afslag Broek op Langedijk. Toen dit niet goed mogelijk bleek, trapte zij op de rem. Helaas deed de geschrokken vrachtwagenchauffeur dat ook net, waardoor haar auto toch deels voor de vrachtwagen kwam.

De auto tikte met de achterkant de bumper van de vrachtwagen aan, waardoor deze dwars tegen de vrachtwagen terecht kwam en zo nog een aantal meters werd meegesleurd.

Door de klap raakte haar auto zwaar beschadigd, maar leek of de vrouw met de schrik vrijgekomen was. Toch werd er een ambulance opgeroepen omdat de vrouw zwanger bleek te zijn.

Door het ongeval was de Westerweg richting Alkmaar enige tijd afgesloten. (foto's: DNP.nu)

Pin It
Bekeken: 3601x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/