Op de Wagenweg in Oudkarspel is in de nacht van donderdag op vrijdag een auto volledig uitgebrand. Toen politie en brandweer ter plaatse kwamen troffen ze alleen een in de sloot liggend en uitgebrand wrak van een bestelauto aan. De sloot ligt binnen recreatiegebied Geestmerambacht en was voor de hulpdiensten bekend. Op 24 december van het afgelopen jaar moest de brandweer ook uitrukken voor een voertuigbrand bij deze sloot.

De omgeving rond het wrak is door twee brandweerlieden in waadpakken doorzocht en daarbij is de kentekenplaat van de auto gevonden. De bestelwagen bleek te horen bij een inwoner van Langedijk maar stond (nog) niet te boek als gestolen. Een berger heeft het wrak uit de sloot gehaald en de politie ging langs bij de eigenaar om te kijken of de wagen mogelijk zeer recent gestolen is.  (foto's: DNP.NU)

Pin It
Bekeken: 3172x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/