Vrijdagavond kreeg de politie Heerhugowaard om iets na 22.00 uur van een alerte burger de melding dat er een drietal personen aan het inbreken zou zijn in een woning in de Rivierenbuurt, zo schrijft de politie Heerhugowaard op haar Facebookpagina. De politie is vervolgens met meerdere eenheden met spoed ter plaatse gegaan.

Al snel sloegen de personen bij het zien van de politie op de vlucht. Na een achtervolging te voet kon één van de personen worden aangehouden in de buurt van de Amstel. De verdachte is overbracht naar her cellencomplex in Alkmaar.

Op de facebookpagina 'Je bent Heerhugowaarder als...' kreeg het bericht 'Als je weet wat al die politie in de rivierenwijk doet' in totaal 87 reacties van mensen die zich hetzelfde afvroegen. 

Een persoon schreef gebeld te hebben over de reden waarom er zoveel politie op straat was maar kreeg als antwoord dat het 'voor onze veiligheid was'. Ook weet iemand te melden dat de agenten op een gegeven moment de auto van een van de daders aan het wegslepen waren.

Pin It
Bekeken: 3200x
https://ee.itk.ac.id/data/