Twee oudere dames zijn zondagmiddag met de auto in de sloot langs de Nauertogt geraakt. De bestuurster heeft enige tijd in het koude water gelegen, maar leek verder ongedeerd.

De dames reden richting Broek op Langedijk toen zij ter hoogte van nummer 13 met een voorwiel in de zachte berm terecht kwamen en de bestuurster de macht of het stuur verloor. De auto kwam uiteindelijk op de zijkant in het water te liggen. 

Direct waren er mensen aanwezig om de aanspreekbare vrouwen gerust te stellen.

Omdat de bestuurster haar gordel niet los kreeg, zijn duikers van de Alkmaarse brandweer opgeroepen. Een jongeman kwam met spanbanden om de deuren open te trekken en te houden. De brandweer legde een ladder tussen de wal en de auto. Een brandweerman en een agent op de auto en duikers erachter, toen iedereen in stelling was gebracht ging het snel. De dames werden één voor één omhoog gehesen en konden zo via de ladder de wal op.

De bestuurster heeft een koud en nat pak gehaald en beide dames zijn naar de ambulance gebracht waar ze zijn onderzocht. (foto's: DNP.nu)

Pin It
Bekeken: 3349x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/