Dinsdagavond is in het programma Opsporing Verzocht aandacht besteed aan het steekincident op de Middenweg op 30 november 2015. Een 13-jarige jongen werd, toen hij rond 14.45 uur over de Middenweg naar huis fietste, belaagd door een man die hem zonder duidelijke reden met een mes in de hartstreek stak. De hoofdofficier van justitie heeft een beloning van 10.000 euro uitgeloofd voor de gouden tip.

De dader is een onverzorgd uitziende blanke man van tussen de 25 en 35 jaar oud. Hij heeft kort geelblond haar en zijn baard en wenkbrauwen hebben dezelfde kleur. Hij is tussen de 1.75 en 1.80 meter lang, heeft een slank postuur en geelkleurige tanden. De man droeg een donkere jas, had een kleine mannenhandtas bij zich en reed op een zwarte fiets. Hij vluchtte na het steekincident over de Middenweg in de richting van de Albert Heijn.

De politie wil graag in contact komen met getuigen, met name de mensen die op de bewakingsbeelden te zien zijn. Ten tijde van het incident zijn op die beelden drie mensen te zien die de steekpartij gezien moeten hebben. Als eerste fietste een man met een schoudertas en een petje langs. Ook reed er een fietser langs op een opvallende fiets met een blauwe bel. Als laatste passeerde een meisje op een fiets met fietstassen; zij droeg een roze broek. Deze en andere getuigen kunnen zich bij de politie melden via 0900-8844.

Pin It
Bekeken: 4298x
https://ee.itk.ac.id/data/