De nieuwe voorstelling Carte Blanche van Daniël Arends was in no-time uitverkocht, maar er is goed nieuws voor iedereen die geen kaarten heeft kunnen bemachtigen voor de voorstelling: wegens succes zal de populaire cabaretier zijn nieuwe cabaretvoorstelling nogmaals in Cool spelen. Zaterdag 19 maart geeft hij twee voorstellingen: de eeste voorstelling begint om 20.15 uur en de tweede om 23.00 uur.

Daniël Arends won in 2006 het cabaretfestival Cameretten. Zijn shows Geen Excuses en Blessuretijd werden genomineerd voor de VSCD-cabaretprijs Neerlands Hoop en volgens Theo Maassen is hij “de spannendste cabaretier van dit moment”. Kaarten voor de late night Carte Blanche zijn te reserveren via www.coolkunstencultuur.nl of bij de servicebalie van Cool (telefonisch via 072 576 09 55). (foto: Mike Bink; ontwerp: Roland Feith)

Pin It
Bekeken: 3516x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/