Van 21 tot en met 24 april wordt op de terreinen van Manege Beukers en recreatiegebied Groot Geestmerambacht in Oudkarspel voor de derde maal de North Holland Horse Trials (NHHT) verreden. Dit is een driedaagse internationale Eventing Wedstrijd, waar paarden een dressuur- en springonderdeel en een Cross Country over natuurlijke hindernissen zoals waterpartijen, picknicktafels en houtwallen springen. Tijdens deze dagen zullen maximaal 200 combinaties (ruiters en amazones) uit heel Europa, maar bijvoorbeeld ook uit China aan de start verschijnen.

Burgemeester Hans Cornelisse van de Gemeente Langedijk heeft toegezegd de rol van Beschermheer op zich te willen nemen: “De ambitie van Ronald Beukers spreekt mij aan. Ik maak dat nu tien jaar mee en er worden steeds stappen gezet. Die visie en daadkracht zijn een voorbeeld die de maatschappij positief maakt. Verder vind ik de uitstraling van de paardensport positief en zonder meer passen bij het gebied rond de manege. Evenementen zorgen voor ontmoetingen tussen mensen en dat is, naast het sportbelang, ook van breder belang." Cornelisse zal meedenken met het bestuur van de organisatie en hen met raad en daad terzijde staan. Ook zal hij op de wedstrijddagen ceremoniële taken, zoals de grote prijsuitreiking met vlaggenceremonie op zich nemen. 

Pin It
Bekeken: 3362x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/