De gemeente Langedijk heeft aangegeven zelf ook nog te moeten wennen aan het nieuwe subsidiebeleid, zo schrijft het NHD. Dit is naar aanleiding van vragen die Henk Jonkman, penningmeester van musicalvereniging Caecilia, vorige week stelde. In het nieuwe subsidiebeleid wordt geen subsidie meer toegekend aan verenigingen, maar aan activiteiten. Die activiteiten moeten een maatschappelijke meerwaarde hebben, en per activiteit wordt maximaal 5.000 euro toegekend.

Zo kreeg Caecilia 23 december 2015 van de gemeente te horen dat op 29 februari een beslissing wordt genomen over hun subsidieaanvraag. De vereniging heeft echter al afspraken gemaakt op basis van een bijdrage van de gemeente. Het jaar is dus begonnen zonder duidelijkheid of die subsidie wel of niet wordt toegekend.

Volgens Jonkman weet de gemeente Langedijk zelf ook nog niet zo goed wat ze met haar eigen subsidiebeleid aan moet. Ook is het hem onduidelijk hoe de maatschappelijke meerwaarde van activiteiten gemeten moet worden.

Pin It
Bekeken: 3285x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/