In navolging van het succes van ProeVkantoor, waar eigenaar Matthijs Post wekelijks een gevarieerd pakket groente en fruit aanbiedt in abonneevorm, opent ProeV op 29 januari om 14.00 uur haar deuren aan de Middenwaard 2C in Heerhugowaard.

Naast bekende en onbekende groenten en fruit biedt ProeV ook een assortiment van meer dan honderd ambachtelijk gemaakte streekproducten, zoals jam, sap, pindakaas, chutney, mosterd, knoflook, bonbons en nog veel meer. Alles is op een pure manier gemaakt, zonder conserveringsmiddelen en met een minimum aan suiker.

Door de ambachtslieden een eerlijke prijs te bieden en goede afspraken te maken is het aan de prijs van de producten niet te merken dat het hier gaat om verse en vers gemaakte producten. De groente en het fruit zijn duurzaam geteeld en de andere producten met de hand gemaakt.

Iedereen is op 29 januari welkom om zich te overtuigen van de overvloed aan streekproducten. De opening zal plaatsvinden om 14.00 uur en wordt ondersteund met openingsacties van diverse leveranciers, ProeVerijen en een informatief team aan medewerkers. Meer informatie is te vinden op de ProeV-Facebookpagina.

Pin It
Bekeken: 4101x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/