HVC en gemeente Langedijk organiseerden op 8 december een inloopbijeenkomst over de aanplant van groen bij de warmte-krachtkoppelingsinstallatie langs de Westelijke Randweg.

Hoewel dit gebouw onder architectuur is gebouwd, kan het niet ieders waardering wegdragen. De gemeente ontvangt regelmatig opmerkingen van inwoners over de uitstraling van het gebouw. HVC en de gemeente Langedijk willen daarom bomen en struiken aanplanten om het gebouw aan het zicht te onttrekken.

Tijdens de bijeenkomst konden omwonenden de plannen beoordelen. De aanwezigen waren erg enthousiast over ‘het groene scherm’ en over het feit dat de bomen nog dit jaar worden geplant. Uiteraard gaat het even duren voordat de bomen gezamenlijk een ‘scherm’ vormen, maar daarna is het gebouw daadwerkelijk aan het zicht onttrokken en zal er vanuit de wijk weinig van te zien zijn. (foto: Google Maps)

Pin It
Bekeken: 3376x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/