Gemeente Langedijk heeft de doelstelling om in het jaar 2035 CO2-neutraal te zijn. Dat is voor alsnog een flinke uitdaging vanwege geldgebrek en er staat bijvoorbeeld nog geen enkel zonnepaneel op gebouwen van de gemeente. Dat laatste wil het bestuur veranderen. Na vooronderzoek zijn elf gebouwen aangewezen, waaronder het gemeentehuis, zeven gymzalen en zwembad Duikerdel.

Aangezien er geen geld is, worden onderzoek gedaan naar leaseprogramma's en subsidies. De investering komt over een periode van een jaar of 12 tot 15 jaar weer terug in de vorm van besparingen op energieverbruik.

Pin It
Bekeken: 2938x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/