Het leek op het laatste moment even fout te gaan, maar uiteindelijk kreeg de Ringersfabriek op Overstad dan toch de felbegeerde monumentenstatus. Dat betekent dat de seinen voor de Chocolade Experience van Arthur Dontje voorlopig weer op groen staan. Dus wordt het tijd om eens een kijkje te nemen bij een project dat grote overeenkomsten vertoont; De Hallen in Amsterdam.

Jarenlang heeft deze tramremise leeg gestaan en hadden de elementen er vrij spel. En dat gold ook voor het vandalisme dat uiteindelijk alle panden die lang genoeg leegstaan lijkt te te treffen. Maar inmiddels is er in het pand onder andere een prachtig hotel gerealiseerd en zijn De Hallen ook zakelijk een groot succes. Zaterdagochtend bezochten een grote groep Alkmaarse raadsleden en geinteresserde ondernemers De Hallen in Amsterdam West.

Dat het Ringersplan wordt gedragen door investeerders met kwaliteiten werd tijdens de rondleiding door de Hallen duidelijk. Eigenaar van Vondel Hotels Arjen van den Hof heeft destijds de oude tramremise overgenomen en laten ombouwen tot hotel met de daarbij horende horeca en foodhallen. Hij is ook geïnteresseerd in de plannen voor de Ringers fabriek.

Arthur Dontje van Dobla geeft aan dat het plan voor de Alkmaarse Chocolade Experience alleen door kan gaan als alle neuzen dezelfde kant op staan en de investeerders "voor de volle 100% gaan samenwerken". Ook wethouder Duurzaamheid Jan Nagengast ziet mogelijkheden. Want wanneer Ringers wordt omgetoverd tot een spectaculaire locatie zou de HVC via het warmtenet warmte én kou kunnen leveren aan de Chocolate Experience.

Pin It
Bekeken: 4015x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/