In de serie De Ochtenden verzorgt Gerard Frensen van Sterrenwacht Saturnus  op dinsdag 9 februari een lezing in de bibliotheek over Astronomie. De Ochtenden vinden op iedere tweede dinsdagochtend van de maand plaats tussen 10.00 en 12.00 uur in de bibliotheek in Heerhugowaard.

Gerard Frensen, van  Sterrenwacht Saturnus, neemt het publiek aan de hand van prachtige Hubble opnamen mee op een reis door ruimte en tijd, vanaf de oerknal langs het ontstaan van de eerste sterren naar het heelal van nu.

Bibliotheek Kennemerwaard organiseert iedere tweede dinsdagochtend van de maand een programma voor senioren met als titel: De Ochtenden. Deze ochtenden staan in het teken van cultuur en informatie, maar ook gezellig samenzijn en nieuwe mensen ontmoeten.

Bezoekers zijn van harte welkom op dinsdag 9 februari van 10.00 tot 12.00 uur in Bibliotheek Kennemerwaard locatie Heerhugowaard Centrum, Parelhof 1a.De toegang is € 2,50. Een kopje koffie of thee is bij de prijs inbegrepen. Aanmelden is mogelijk via de agenda op www.bibliotheekkennemerwaard.nl.

Pin It
Bekeken: 4026x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/