Zaterdag is goed geschaatst door kunstrijders van de Alkmaarsche IJsclub in Zoetermeer. Bij de IJsvogelbokaal voor starters, pupillen en aspiranten namen twaalf leden deel. De 5-jarige Zsofia Szaraz uit Alkmaar pakte goud, net als de 9-jarige Elizabeth Pielkenrood uit Sint Maartenszee. Brons was er voor de 6-jarige Venessa Dreyer Fernandez uit Heerhugowaard.

Zsofia Szaraz pakte de eerste plaats in de categorie Starters A1, waarin wedstrijdschaatsers starten die de eerste figuren van het kunstrijden onder de knie hebben. Venessa Dreyer Fernandez pakte brons in diezelfde categorie, net als vorige maand eerder in Leeuwarden. In de hoge bokaalcategorie Aspiranten A, liet Elisabeth Pielkenrood een prachtige kür zien, in december ook al goed voor goud in Alkmaar.

Verder waren er goede plaatsingen voor AIJC in de groep Starters A2, respectievelijk een 4e, 5e en 7e plaats voor Maria Khudyakova, Eszter Szaraz en Esmee van Sermond. Pupil C Sanne Dekker pakte een 5e plaats.

Over twee weken gaat AIJC opnieuw naar Zoetermeer, maar dan voor de internationale Stars On Ice Cup voor beginnende en gevorderde wedstrijdschaatsters.

 Foto: Zsofia Szaraz (midden) Venessa Dreyer Fernandez (rechts)

 

 

Pin It
Bekeken: 3600x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/