Zondagavond rond 19.45 uur heeft de politie op de Westelijke Randweg een 62-jarige man uit Waarland bekeurd. De man zat met een flinke slok op op de fiets.

Hij fietste zonder licht en reed hevig slingerend over de rijbaan. Een automobilist zag de fietser pas op het laatste moment en kon een botsing ternauwernood voorkomen. Nadat de fietser een stopteken had gekregen van een agent wilde hij wel stoppen, maar bij het afstappen viel de man om en kwam hij met zijn fiets ten val. Uit een blaastest bleek dat er flink wat alcohol in het spel was. De man had een alcoholgehalte van 1.6 promille. Hij moest naar huis lopen kreeg en kreeg een proces-verbaal.

Pin It
Bekeken: 2784x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/