Langedijk heeft nu een eigen digitaal Koopplein waarop inwoners en zelfstandige ondernemers kostenloos een handelsplaats voor tweedehands en nieuwe spullen kunnen exploiteren. Nico van der Wel is de beheerder van deze Langedijker franchise.

Koopplein Langedijk werkt uitsluitend lokaal middels een postcodefilter. Van der Wel: “Omdat de koop en verkoop plaatsvindt in je eigen omgeving heb je geen gedoe met verzenden. Je kunt het artikel gemakkelijk even gaan bekijken en direct meenemen. Bovendien is het risico op oplichting kleiner, want de kans dat je elkaar in de supermarkt nog eens tegen het lijf loopt, is groot”. 

Vanwege het lokale karakter is de website interessant voor scherp geprijsde banners en buttons van lokale bedrijven, maar ook voor verenigingen. "Zij zijn tenslotte heel belangrijk voor het mooie verenigingsleven in Langedijk," aldus Van der Wel. "Ik heb met Ton Horseling van Team Langedijk (Roparun) al vaste afspraken gemaakt over ondersteuning". 

Onder andere in Texel is Koopplein.nl succesvol met 45.000 bezoeken en circa 1,5 miljoen pagina’s. En dat met maar 13.800 inwoners. Van der Wel, bekend door zijn verleden als groenteman in Noord-Scharwoude en Broek op Langedijk, heeft dan ook hoge verwachtingen.

Pin It
Bekeken: 3437x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/