De volkstuintjes van de Volkstuindervereniging Langedijjk aan de Potjesdam worden al maanden geteisterd door kleine diefstallen en vernielingen. Tijdens de laatste ledenvergadering is daarom besloten camerabewaking neer te zetten.

Sinds augustus hebben de volkstuintjes al meer dan zestien keer in het holst van de nacht ongewenst bezoek gehad. De vandalen komen meestal midden in de nacht en vaak bij slecht weer. Ze lijken niet bijzonder geïnteresseerd te zijn in het stelen van spullen; tot dusver is er hooguit wat gereedschap meegenomen. Ze houden zich vooral bezig met het aanrichten van kleine vernielingen. Ook verspreiden ze spullen over het terrein.

Het is de leden van de Volkstuindervereniging aan raadsel wie erachter kan zitten. Er is reeds gesuggereerd dat de daders kinderen, hangjongeren of een geroyeerd lid kunnen zijn, maar niet opties zijn allemaal niet waarschijnlijk. De leden hopen dat met de camera’s het terrein veiliger wordt. (foto: Bing Maps)

Pin It
Bekeken: 3013x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/