Woensdag heeft de politie weer algehele voertuigencontrole gehouden bij bushaltes langs de Westerlijke Randweg in Broek op Langedijk. Dat deed de politie om leerlingen van een speciale politieklas op een ROC ervaring te geven in "staande houding" en controle van de benodigde documenten en de staat van het voertuig.

Een van de begeleiders legt uit dat leerlingen zelf eigenlijk niemand staande mogen houden, waardoor er voor de zekerheid een "collega" agent achter staat. Als de leerlingen wat vinden dan krijgen de bestuurders geen bekeuring. Het gaat zuiver om het aanleren.

De ROC leerlingen zijn geen leerlingen van de politieschool, maar hebben wel aangegeven die kant op te willen, waardoor de school al die leerlingen in een speciale politie klas heeft geplaatst. Als ze straks wel naar de politie-opleiding gaan mogen ze 1 jaar overslaan. (foto's DNP.nu)

Pin It
Bekeken: 3389x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/