Kinderen die zin hebben in een mooi verhaal of creatief en origineel bezig willen te zijn kunnen tijdens de voorjaarsvakantie terecht bij de bibliotheek in Heerhugowaard. Donderdag 3 maart van 10.00 tot 11.30 uur vieren kinderen van 4 tot en met 8 jaar de lente met Kikker en van 13.30 tot 15.00 uur kunnen kids van 9 tot 12 jaar hun eigen Pop Art kunstwerk maken.

Na de wintermaanden kunnen de jongere kinderen samen met Kikker de lente te vieren, als voorgelezen wordt uit een prentenboek over Kikker van Max Velthuijs.

De al wat oudere kinderen gaan meer ontdekken over Andy Warhol. Daarna treden zij in de voetsporen van deze grote kunstenaar door een eigen Pop Art afbeelding te creëren.

Wees er snel bij, want vol is vol en deze workshops zijn heel populair. De activiteiten vinden plaats op donderdag 3 maart in de Waardse bieb aan de Parelhof 1a.  De toegang voor een van de twee activiteiten € 4,00. Aanmelden kan op bibliotheekkennemerwaard.nl via de jeugdagenda.

Pin It
Bekeken: 4375x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/