Inmiddels zitten beide gemeenten weer aan de regionale tafel, maar helemaal geklaard is de lucht nog niet. Volgens burgemeester Han ter Heegde van Heerhugowaard blijven er meningsverschillen over het nieuw te bouwen ziekenhuis en is er wat dat dossier betreft alleen overeenstemming over het feit dat Alkmaar en Heerhugowaard het oneens zijn.

Toch zijn er mogelijk blijvende gevolgen van het conflict. In het Alkmaarse coalitieaccoord is te lezen dat zich vertaald naar 'gewoon Nederlands' laat lezen als 'Alkmaar wil minder regionaal vergaderen en meer regionaal doen'.

Burgemeester Bruinooge verwijst nu nadrukkelijk naar die passage hetgeen waarschijnlijk betekent dat Alkmaar nieuwe regionale initiatieven kritisch tegen dat licht houdt.

Het eerste gezamenlijk optreden van beide burgemeesters vindt vrijdagmiddag plaats bij de opening van de Nelson Mandelabrug die de Alkmaarse Beverkoog rechtstreeks aansluit op Heerhugowaards grondgebied.

Pin It
Bekeken: 2860x
https://jdih.menlhk.go.id/slot-gacor-online/ https://sikurikulum.polinema.ac.id/slot-demo-pragmatic/ https://www.oceanic-saunas.eu/rtp-live/ https://majorzeman.eu/slot-demo/ https://bahama.digital/slot-demo/ https://www.parcoursmetiers.tv/uploads/slot-demo/ https://www.rioquente.com.br/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/