Zaterdagmorgen vroeg heeft de politie het rijbewijs ingevorderd van een 26-jarige bromfietser uit Heerhugowaard omdat hij na een eenzijdig ongeval in zijn woonplaats een bloedproef weigerde.

Rond 03.45 uur kreeg de politie melding van een eenzijdig verkeersongeval op de Middenwaard in Heerhugowaard. Ter plaatse bleek een bromfietser onderuit te zijn gegaan. De man was weer aanspreekbaar, na korte tijd buiten bewustzijn geweest te zijn. Hij had bloeddoorlopen ogen en was onvast ter been. Hij rook naar alcohol en sprak met een dubbele tong.

De man weigerde aanvankelijk hulp van ambulancepersoneel en hij wilde ook niet meewerken aan een ademtest van de politie. 

Toen de man was overgebracht naar het Medisch Centrum Alkmaar, werd hij door de meegekomen agenten gevorderd mee te werken aan een bloedproef. Ook hieraan weigerde hij mee te werken.

Het weigeren van een bloedproef wordt aangemerkt als misdrijf. Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt. De politie nam zijn rijbewijs in.

Pin It
Bekeken: 2837x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/