Vanaf maandag 29 februari gaat de gemeente Langedijk beschoeiingen en vlonders vervangen aan de Rietvoorn en Glasaal in Zuid-Scharwoude.

De beschoeiing is in slechte staat en daarom is het nodig dat er nieuwe beschoeiing komt.Een aantal particulieren heeft echter vlonders over de bestaande beschoeiingen gebouwd. Om de beschoeiingen te kunnen vervangen moeten de vlonders ook worden verwijderd. De gemeente schrijft op de eigen website dat mensen die hun vlonders willen behouden de vlonder zelf moeten verwijderen en thuis opslaan. Dit moet uiterlijk 28 februari gebeurd zijn.

Als er op 29 februari nog vlonders nog aanwezig zijn worden die door de gemeente verwijderd. De kosten hiervoor worden door de gemeente betaald, maar er worden geen nieuwe vlonders aangebracht. De nieuwe beschoeiing wordt zo ingericht dat het mogelijk is om er boten af te meren.

Ook vraagt de gemeente om boten tijdelijk elders af te meren om de aannemer de ruimte te geven de werkzaamheden uit te voeren. Tijdens de werkzaamheden kan er wat geluidsoverlast en verkeersoverlast ontstaan. Bewoners hebben een brief met informatie ontvangen.

Pin It
Bekeken: 3662x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/