Sporthal Geestmerambacht en zwembad Duikerdel verzorgen in de voorjaarsvakanties leuke attractues voor jong en oud.

In sporthal Geestmerambacht is er op woensdag 2 maart voor peuters en kleuters een sportieve spelochtend met een demoles Fun Gym. Aanmelden is niet nodig. Inloop is de hele ochtend vanaf 09.30 uur. De spelochtend zelf duurt tot 12.00 uur. Kosten per kind zijn € 5,00 per kind; dit is inclusief een kopje koffie of thee voor de ouders, en limonade en een koekje voor de kinderen. Meer informatie is te vinden op www.sportsl.nl.

In zwembad Duikerdel ligt de hele week een nieuwe attractie in het water, de JungleRun. Dit is een groot opblaasmatras met een klimgedeelte en een glijbaan. Tussendoor kan er natuurlijk ook gewoon worden vrij gezwommen. Wie met ouders, zus of broer komt kan voordelig uit zijn, want sinds kort is er een voordelige Gezinskaart voor maximaal vier personen. Ook is er de vakantievrijzwemkaart voor wie de hele week wil zwemmen.

Op donderdagavond 3 maart is er een Disco Party voor kinderen van groep 3 tot en met 8. Hierover is informatie te vinden op www.duikerdel.nl.

Pin It
Bekeken: 3946x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/