De wereld is vol met taal. Teksten zijn overal om ons heen, en ook moeten tegenwoordig veel zaken via internet worden geregeld. Mensen die daar moeite mee hebben kunnen vanaf 1 maart terecht in het Taalhuis in de bibliotheek Heerhugowaard Centrum.

In het Taalhuis kan iedereen met een taalvraag langskomen. Er is informatie of advies te krijgen over oefenen met een taalvrijwilliger, en over taal- en computercursussen. Tijdens een kennismakingsgesprek bekijkt de medewerker van het Taalhuis wat de gewenste leerroute is.

De bibliotheek is de ideale plaats om te leren en ook een uitstekende ontmoetingsplek voor deelnemers en taalvrijwilligers om samen te oefenen. Er zijn activiteiten zoals het Taalcafé, oefenen met de computer en cursussen.

Bij het Taalhuis kunnen mensen zich aanmelden om taalvrijwilliger te worden. Zowel deelnemers als vrijwilligers kunnen zich aanmelden in het Taalhuis. Buiten de openingstijden is het Taalhuis per mail bereikbaar.

Het Taalhuis is een samenwerkingsverband van meer dan veertig organisaties van het Bondgenootschap voor Geletterdheid Kennemerwaard en Stichting Lezen&Schrijven. Het doel is om met elkaar in te zetten op het voorkomen en verminderen van laaggeletterdheid in de regio.

Het Taalhuis is open op dinsdag van 9.00 tot 12.00 uur en zaterdag van 13.00 tot 15.00 uur. Het adres is Bibliotheek Kennemerwaard locatie Heerhugowaard Centrum, Parelhof 1A in Heerhugowaard. Bellen kan naar het gratis nummer 0800 - 023 4444 of mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Pin It
Bekeken: 3562x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/