Zaterdag 1 maart wordt in Café-Zalencentrum Concordia in Noord-Scharwoude een voorronde van het Open Nederlands Kampioenschap Poker (ONK) gehouden. Het ONK Poker is het grootste pokerevenement van Nederland, met dit jaar naar verwachting meer dan 8.000 deelnemers. Verspreid over meer dan honderd locaties in Nederland nemen pokeraars het tegen elkaar op om de lokale kampioen te worden en zich te kwalificeren voor de grote landelijke finale.

Het ONK Poker kenmerkt zich doordat het een professioneel georganiseerd evenement is. Café Concordia wordt omgetoverd tot een ware pokerroom, met echte pokertafels van 2.40 meter lang, professionele pokerchips, kaarten en een officiële toernooidirecteur die de avond begeleidt en de spelers helpt met de pokerregels.

De winnaar van deze voorronde is de Pokerkampioen van de gemeente Langedijk en kwalificeert zich voor de landelijke finale. De beste 5% naast de winnaar kwalificeert zich voor een second chance-evenement waar nog meer tickets voor de landelijke finale te winnen zijn.

Deelnemen kost €12,50. Inschrijven kan via de website www.onkpoker.nl. De voorronde in Langedijk vindt plaats in café Concordia aan de Dorpsstraat 578 in Noord-Scharwoude. Deelnemers moeten minimaal 18 jaar zijn. Overigens is het toegestaan om aan meerdere voorrondes deel te nemen. Enthousiaste pokeraars kunnen zich dus bij meerdere gemeentes voor de voorronde inschrijven.

Pin It
Bekeken: 2989x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/