De Raad van Toezicht van de Noordwest Ziekenhuisgroep zal naar verwachting eind maart een definitief besluit nemen of het ziekenhuis in Alkmaar blijft of in Heerhugowaard komt. Eind januari en begin februari laaiden de emoties hoog op toen de gemeente Heerhugowaard de website ‘Het nieuwe MCA’ had opgezet, waarin gepleit werd dat Heerhugowaard de beste locatie zou zijn voor het regionale ziekenhuis. Alkmaar trok in reactie hierop tijdelijk de stekker uit al het regionale overleg.

Nu heeft het college van Alkmaar op zijn beurt een voorstel gedaan aan de ziekenhuistop: als het ziekenhuis in Alkmaar verbouwd zou worden, wat ongeveer een jaar zou duren, mag het ziekenhuispersoneel gedurende die tijd gratis parkeren in de Singelgarage. De gemeente zou hierdoor naar schatting een miljoen aan parkeerinkomsten mislopen, maar blijkbaar heeft het college dat ervoor over om het ziekenhuis in Alkmaar te houden.

Als het huidige ziekenhuis verbouwd zou worden zou dat ongeveer een jaar duren en onder andere veel parkeeroverlast met zich meebrengen. Het college wil het ziekenhuis nu tegemoet met dit voorstel tegemoet komen. Het voorstel beschrijft ook dat ziekenhuispersoneel de auto mag parkeren aan de Harddraverslaan en bij de drafbaan.

Pin It
Bekeken: 3039x
https://jdih.menlhk.go.id/slot-gacor-online/ https://sikurikulum.polinema.ac.id/slot-demo-pragmatic/ https://www.oceanic-saunas.eu/rtp-live/ https://majorzeman.eu/slot-demo/ https://bahama.digital/slot-demo/ https://www.parcoursmetiers.tv/uploads/slot-demo/ https://www.rioquente.com.br/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/