De gemeenteraad heeft dinsdagavond ingestemd met het verstrekken van een half miljoen euro aan het Poldermuseum. Hiermee kan het museum een museumcafé, een brug naar het Park van Luna en een aanlegsteiger laten bouwen.
Het museum wordt beheerd door Stichting Den Huygendyck en gaat bovendien samenwerken met bootjesverhuurder De Kraak Actief, die ook op de Alkmaarse grachten boten verhuurt. De Kraak zal ook het horecagedeelte uitbaten.

GroenLinks-fractievoorzitter René Schoemaker stemde wel voor, maar vroeg zich nog wel af waarom de gemeente een half miljoen investeert zodat er De Kraak, een commerciële instelling, in het museum komt. Wethouder Leo Dickhoff lichtte daarop toe dat het half miljoen ‘vooral gezien moet worden als investering in een van de weinige monumenten’ die Heerhugowaard rijk is.

Pin It
Bekeken: 3811x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/