Heerhugowaard moet een bruisend en groen Stadsplein krijgen, en daarvoor wil het college 60.000 euro beschikbaar stellen. Het college vindt dat het Stadsplein nu uit veel grijs bestaat en voor een te groot deel is betegeld. Men zou onder andere graag zien dat er meer groen op het plein komt.

Bovendien wil het college samen met de inwoners kijken hoe dat gerealiseerd kan worden. Wellicht worden er ideeën gebruikt die zijn geopperd tijdens de burgertop H300 die halverwege februari werd gehouden. (foto: Bing Maps)

Pin It
Bekeken: 4826x
https://jdih.menlhk.go.id/slot-gacor-online/ https://sikurikulum.polinema.ac.id/slot-demo-pragmatic/ https://www.oceanic-saunas.eu/rtp-live/ https://majorzeman.eu/slot-demo/ https://bahama.digital/slot-demo/ https://www.parcoursmetiers.tv/uploads/slot-demo/ https://www.rioquente.com.br/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/