Maandagavond vond bij manege Beukers een besloten bijeenkomst plaats om de 9-jarige Krissy te herdenken. Zij kwam zaterdag om het leven toen ze van haar paard viel. Bij de val bleef haar voet in de stijgbeugel vastzitten, waardoor ze door de pony werd meegesleurd. Krissy droeg wel een cap, maar die voorkwam niet dat ze meerdere keren met haar hoofd tegen een hek en toestellen aankwam. Ze werd nog met spoed naar het ziekenhuis gebracht, maar overleed korte tijd later.

Bij de besloten bijeenkomst was een herdenkingsplek ingericht met een foto van Krissy, bloemen, paardenknuffels en een condoleanceregister. Het register werd door tientallen mensen ondertekend. Ook werd haar doodskist beschilderd door haar klasgenoten van groep 5 van basisschool De Marinx. De Sint Martinuskerk gaat later een bijeenkomst organiseren.

De arbeidsinspectie onderzoekt hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren. Tot zondag 6 maart zijn alle wedstrijden afgelast en is de manege dicht. (foto: DNP.NU)

Pin It
Bekeken: 3926x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/