De inschrijving voor de 12e Sportweek Langedijk is geopend. Van zondag 19 juni tot en met zaterdag 25 juni gaan sportievelingen in teamverband de strijd met elkaar aan. Sportweek Langedijk: “Een week vol sport en plezier”.

De Sportweek is voor het eerst in juni. Hiermee hoopt de organisatie meer deelnemers te trekken dan voorgaande jaren in augustus. In die periode beginnen velen immers met hun eigen sportseizoen. En nu kan men zowel aan de Sportweek als de Beddenrace meedoen. Er zijn drie verschillende categorieën: kids (7 jaar t/m groep 8), jeugd (12 t/m 15 jaar) en volwassenen (16+).

Tipje van de sluier: de altijd terugkomende prutrace in een nieuw jasje, de zeskamp en tennis (maar dan net even anders). Het belooft weer een mooie week te worden waar tactiek, kracht, uithoudingsvermogen en vooral teamspirit en gezelligheid naar voren komt.

Meer informatie, zoals reglementen en teamindelingen, is te vinden op sportsl.nl. Hier vind je ook een aanmeldingsformulier. Inschrijven met je vriendenteam, straat, school, sportteam of bedrijf kan tot 30 april. Sportweek Langedijk is ook te vinden op Facebook.

Pin It
Bekeken: 2916x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/