Alle bezwaren van omwonenden tegen Swannerhof zijn door de rechter afgewezen. Het plan omvat het bouwen van 44 appartementen op het parkeerterrein achter café De Swan. Omwonenden verzetten zich al sinds 2006 tegen dit project omdat het voor hun deur komt. Voor hen is het grootste bwzwaar dat het plan Swannerhof te massaal is. Ook zou er een tekort aan parkeerplaatsen ontstaan.

Begin oktober 2015 vond al een rechtszitting plaats over het plan omdat de omwonenden vonden dat de verklaring van geen bedenkingen ten onrechte door de gemeente was gegeven, omdat het bouwplan later is aangepast en de verklaring dus is afgegeven op basis van verkeerde informatie.

Bij de recente zitting stelde een van de bewoners nog dat er in de samenleving geen draagvlak is voor het plan, maar daar was de rechter het niet mee eens. De bewoners die naar de rechter zijn gestapt overwegen nog of ze tegen de uitspraak in beroep gaan.

Pin It
Bekeken: 3218x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/