Vrijdag zijn aan het einde van de middag drie mensen gewond geraakt bij een verkeersongeval op de Herenweg in Alkmaar. Het ongeval maakte volgens getuigen een einde aan een onverantwoord snelle rit. Passerende fietsers reageerden woest richting de bestuurder omdat deze ze even daarvoor naar eigen zeggen "bijna van de weg had gereden".

De bestuurder van de auto verloor in een bocht aan het einde van de Herenweg de controle over het voertuig, ramde een bord en kwam tot stilstand tegen een boom. Volgens hem bleeft het gaspedaal van de APK-afgekeurde auto hangen. Eén van de inzittenden stapte nog wel uit de auto maar verloor daarna het bewustzijn. Zowel de bestuurder als de twee passagiers zijn naar het ziekenhuis gebracht.

Pin It
Bekeken: 3109x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/