Zondagochtend is bij een ongeval op de Rustenburgerweg in Heerhugowaard een 39-jarige automobiliste uit Heerhugowaard om het leven gekomen. De automobilist reed op de oprit van een boerderij tegen een boom. De hulpdiensten, inclusief een traumateam, waren in groten getale uitgerukt, maar het mocht niet meer baten: het slachtoffer overleed na het ongeval.

Het is nog niet bekend hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren. De dienst Verkeers Ongevallen Analyse doet onderzoek, maar mogelijk heeft hoge snelheid een rol gespeeld bij de ernst van het ongeval.

Pin It
Bekeken: 4185x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/