Zaterdagavond stapten de wedstrijdvechters van de lokale sportscholen weer in de ring voor het jaarlijkse vechtsportgala House of Pain. Er was een gevarieerd programma van kickboksen, boksen en Mixed Martial Arts (MMA) samengesteld met 10 klasse A wedstrijden.

Het was voor professioneel MMA-vechter Metin 'Pislik' Yakut de laatste kans om aan het publiek te laten zien wat hij in zijn mars heeft, hij vocht zaterdagavond zijn afscheidswedstrijd. Helaas kon hij die niet winnend afsluiten, Twentenaar Remco Hisken bleek te sterk. Ook voormalig Nederlands kampioen en Alkmaarder Robert van Nimwegen moest zijn carriere met een verlies afsluiten, hij verloor zijn afscheidspartij van Farid Gamei.

Alkmaar Centraal fotograaf Marco Schilpp maakte deze foto's, meer foto's zijn te vinden op de facebookpagina van Alkmaar Centraal.

Pin It
Bekeken: 3932x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/