Maandagochtend heeft in Oudkarspel een aanrijding plaatsgevonden tussen twee auto's. De aanrijding vond plaats op de kruising tussen de Laanweg en de Provincialeweg. De politie Heerhugowaard schrijft op de eigen Facebookpagina dat ze rond 8.00 uur de melding kregen.

Toen de agenten arriveerden was de ambulance al ter plaatse. Het ongeval bleek een flankaanrijding te zijn. Het letsel van beide bestuurders viel mee; ze zijn beide ter controle meegenomen naar het ziekenhuis in Alkmaar. De politie waarschuwt alle weggebruikers om deze dagen extra voorzichtig te zijn in verband met de gladheid en laagstaande zon. (foto's: Politie Heerhugowaard)

Pin It
Bekeken: 3150x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/