De taxichauffeurs van de Biosgroep zijn er onderhand een beetje moe van dat ze van Connexxion maar geen duidelijkheid krijgen over de toekomst van hun baan. Ook de gemeente Alkmaar geeft geen informatie over hoe de zaken ervoor staan. 

Dinsdag vond het hoger beroep plaats van de Biosgroep tegen de gemeente Alkmaar. Hierbij was de stelling van de Biosgroep onder andere dat een ambtenaar van de gemeente bij een eerdere zaak heeft gelogen tegen de rechter. Er is toen namelijk gezegd dat de gunning van het Wmo-vervoer voor Alkmaar, Heiloo, Castricum, Uitgeest, Heerhugowaard, Langedijk en Bergen in januari 2016 zou worden verleend, maar die gunning kwam er al op 18 december 2015.

Connexxion had een deel van het personeel van de Biosgroep dus een baan moeten aanbieden, wat gebruikelijk is als een nieuwe vervoerder de aanbesteding wint.

Volgens de Biosgroep is er bovendien een onwettige overbruggingsovereenkomst gesloten. Door deze overeenkomst kon Connexxion onder de cao-regeling uit te komen. Op 14 maart vindt een hoorzitting plaats in het stadhuis van Alkmaar.

Pin It
Bekeken: 3354x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/