Op 25 maart wordt een openbare afscheidsdienst georganiseerd voor de drie dode babymeisjes Angelina, Skye en Caithlyn Kayleigh. Dit staat te lezen op de Facebookpagina De sterrenkindjes * Angelina * Skye * Caithlyn. De dienst vindt plaats om 11.00 uur op de Gemeentelijke Begraafplaats in Alkmaar. Aanwezigen wordt gevraagd een roze roos mee te nemen als eerbetoon. De dienst is bedoeld voor iedereen die zich betrokken voelt bij het overlijden van de meisjes.

Dinsdag mocht Yasmine M., de moeder van de baby’s, zelf afscheid nemen. Haar advocaat had hiervoor incidenteel verlof aangevraagd.

Pin It
Bekeken: 3307x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/