De Waerdse Tempel heeft een nieuwe naam: het muziekcentrum aan het Strand van Luna heet vanaf nu The Temple. Dit schrijft het NHD. Momenteel is men druk bezig het complex op te knappen en onder andere te voorzien van nieuwe ruiten; binnenkort komt er nieuwe stoffering en licht- en geluidsinstallaties. Op 21 mei vindt een openingsfeest plaats met als titel ‘The Temple Presents Lunatic’.

Wel zijn ondertussen exploitanten Maurice Sijtema en Joey Matahelumual opgestapt; hun visie verschilde te veel met die van de eigenaren. De exploitanten en eigenaren zijn naar eigen zeggen in goed overleg en zonder ruzie uit elkaar gegaan. Matahelumual is nog wel deejay op het openingsfeest.

Pin It
Bekeken: 4299x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/