Maandag heeft de Stichting Voorschool Langedijk faillissement aangevraagd. Uitspraak van de rechtbank volgt waarschijnlijk vandaag, meldt het NHD. De stichting zal kinderen opvangen tot de dag dat ze van de curator moeten sluiten.

Toen de dertig medewerkers donderdag ingelicht werden vloeiden er tranen, bij de realisatie dat het definitief einde is. Vrijdag sprak voorzitter Aad Eversdijk nog met verantwoordelijk wethouder Bert Fintelman, maar het verwachte concrete aanbod bleef uit. "Woorden, woorden, maar daden komen er niet". Ook over de kinderopvang Langedijk is niets verduidelijkt.

Ook de Burgerrekenkamer Langedijk is bezig met de situatie rond SVL. Voorman Bart Muurling is volgens het idee verbaasd dat het gesprek over de stichting niet door Fintelman zelf gevoerd is, maar Jasper Nieuwenhuizen (VVD). Het ging over bedrijfsvoering, niet financiën.

Het is voor Muurling ook een raadsel dat het CDA toestaat dat de VVD 'alles dat met geld te maken heeft kaapt'. De frisse wind van de coalitie zou omgeslagen zijn in een ijskoude storm die het Langedijker middenveld lam legt.

Pin It
Bekeken: 3059x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/