Donderdag 17 maart gaan inwoners van Heerhugowaard tijdens werkateliers aan de slag met de ideeën die zijn aangedragen tijdens de Burgertop H300. Tijdens de burgertop van 13 februari zijn tien thema’s door inwoners benoemd, namelijk de wijkpanels, Bruisend Stadshart, het vrijetijdsbeleid, de Sociale Winkel, duurzaamheid, verkeersveiligheid, sociale woningbouw, het betrekken van de jeugd, veilig wonen, en saamhorigheid en verbinding van de burgers.

Inwoners gaan deze thema’s en onderliggende ideeën tijdens de werkateliers verder uitwerken en omzetten in concrete acties. Dit doen ze met ondersteuning van de gemeente. Tot nu toe hebben ruim 50 inwoners zich aangemeld voor de avond, maar er zijn nog meer mensen welkom om een bijdrage te leveren. De werkateliers beginnen om 19.00 uur en duren tot 22.00 uur. Ze vinden plaats in het gemeentehuis. Alle thema’s en ideeën zijn terug te vinden op www.heerhugowaard.nl/burgertoph300. Via deze website is ook hetaanmeldformulier te vinden.

Pin It
Bekeken: 3958x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/