Het is over en uit voor de Stichting Voorschool Langedijk (SVL). Woensdag was curator Erik de Boer  bezig zaken van SVL te inventariseren. Daarom waren de locaties dicht. Woensdagmiddag heeft hij een brief aan de ouders gestuurd waarin hij schrijft schrijft ‘dat hij heeft moeten besluiten de bedrijfsactiviteiten definitief te staken en gestaakt te houden’.

Voor zowel SVL als wethouder Bert Fintelman kwam de brief van de curator als een onaangename verrassing. Beiden waren in de veronderstelling dat de speelzalen nog wel een tijdje open konden blijven. Fintelman zegt hierover dat hij tot dinsdag nog dacht dat een doorstart mogelijk zou zijn en dat hij benieuwd is waarom de curator zo snel heeft besloten de activiteiten van SVl zo snel te laten stoppen.

De wethouder is naar eigen zeggen nu in overleg met andere onderwijspartijen, waaronder de Stichting Kleuteropvang Langedijk (SKL), Atrium en Blauwe Loper. Zeventig kinderen zouden al ergens anders zijn ondergebracht. De ouders van de overige 210 kinderen brengen hen nu even onder bij bijvoorbeeld grootouders. De curator is volgens Fintelman ook met SKL aan het overleggen over het overnemen van SVL.

Pin It
Bekeken: 3365x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/