Leerlingen van het Clusius College Heerhugowaard gaan samenwerken met Bibliotheek Kennemerwaard en NME Heerhugowaard in Duurzaam Doen Heerhugowaard. Op 31 maart presenteren de leerlingen hun Klimaatwerk van de laatste maanden en wordt het komende jaar gepland. Iedereen die ook iets wil DOEN met Duurzaamheid is van 19.00 tot 21.00 uur welkom in de Bibliotheek.

Het Clusius College besteedt veel aandacht aan duurzame ontwikkeling, voor en door de leerlingen en in samenwerking met bedrijven en regionale organisaties in de regio. Hun eco-code is niet voor niets ‘Groen moet je doen. Samen!‘ Naast het Klimaatonderzoek in Globe namen ze ook deel aan de WATTstrijd.

Die activiteiten waren voor bibliotheek en gemeente aanleiding om de leerlingen hun kennis te laten verspreiden en te betrekken bij Duurzaam Doen. De avond wordt verder ingevuld door Bibliotheek Kennemerwaard, NME Heerhugowaard en ieder ander die initiatieven wil nemen.

Wat de leerlingen van het Clusius College DOEN past prachtig in het programma Duurzaam Doen Heerhugowaard, dat zich eveneens richt op bewustwording, kennis en vooral ‘doen’. De partijen gaan nauw samenwerken om leerlingen, ouders en andere Heerhugowaarders hierbij te betrekken en te informeren.

Pin It
Bekeken: 2937x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/