Dinsdagavond moet de gemeenteraad van Heerhugowaard beslissen of de gemeente 225.000 euro gaat uittrekken voor het opknappen en de exploitatie van sporthal Noorderend. De Stichting Dorpshuis uit De Noord wil de sporthal kopen van huidig eigenaar Dennis Engelsma. 

John Does van de Heerhugowaardse Onafhankelijke Partij en Jolanda Ling van het CDA hebben het initiatief genomen tot het opstellen van dit plan en zijn er de afgelopen maanden aan bezig geweest. In dat plan wordt voorgesteld dat vrijwilligers zelf het gebouw opknappen en het lekkende dak herstellen.

Eind september 2015 werd bericht dat de sporthal per 1 oktober vanwege lekkage zou worden gesloten. Twee dagen later was er toch een doorstart mogelijk gemaakt waardoor de sporthal voor in elk geval het huidige seizoen kon blijven. Eigenaar Engelsma gaf aan het liefst te willen dat de gemeente de sporthal zou overnemen.

Begin november kreeg wethouder Leo Dickhoff van de gemeenteraad de opdracht om te onderzoeken wat voor sporthal Noorderend de mogelijkheden waren. Hij wilde de sporthal in elk geval niet overnemen of exploiteren omdat dat niet in de begroting zou passen; die had hij net sluitend gekregen.

Pin It
Bekeken: 3576x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/