"Bijzonder" noemde dinsdagmiddagmiddag ook burgemeester Cornelisse het feit dat Langedijk er een krant bij krijgt. Initiatiefnemer Frank Schoon (rechts op de foto) vond het niet meer dan normaal dat de eerste burger van Langedijk ook de eerste zou zijn die de nieuwe krant onder ogen krijgt. Cornelisse liet weten erg blij te zijn met het initiatief. "Ik ben een echte krantenlezer moet u weten" vertelde hij Schoon.

De krant is het resultaat van een hechte samenwerking tussen Langedijk Centraal en Adas Media uit Langedijk. Langedijk Centraal is daarmee het enige mediabedrijf in de regio dat adverteerders en andere geïnteresseerden ruimte kan bieden op radio (FM105.3), televisie (Ziggo kanaal 42), online (langedijkcentraal.nl), social media (facebook) en via gedrukte media. De Langedijk Centraal Krant wordt vanaf 23 maart huis-aan-huis verspreid.

Pin It
Bekeken: 5452x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/